Våren är på G

Idag har vi njutit av att våren äntligen är på väg. Vi åkte som sagt till Uddby gård med Jennie och Ella för en promenad, även hunden Tottie var med. Det blev dock en kort promenad då Ella hade bestämt sig för att hon inte alls ville ligga i vagnen, men efter ett tag insåg hon att det var ok, så då började vi gå, men sen upptäckte vi att snön tyvärr inte smält bort på skogslingorna, så vi vände om och satte oss på Uddby gård och åt lunch istället. Det bästa av allt var nog att dom hade bord och stolar utomhus, så idag blev det lunchpremiär utomhus!

Alva ratade lunchen totalt och fick till slut bli lite ammad trots att jag försöker undvika det i största möjliga mån, men ibland måste man. Jag tror nog att det är en tand på g igen för skrutt "matvägrar" på dagarna, frukost och middag funkar hyfsat, men annars är det inge roligt med mat och så var det när tand nummer ett och två kom, så det återstår att se om det kommer upp en till liten gadd!??

Efter lunchen tog vi bilarna hem till oss och gick istället ut på en härlig vårpromenad i Trollbäcken och njöt av att gå med vagnarna på asfalt. Tänk att lite asfalt kan göra två mammor som kämpat med vagnarna en hel vinter så lyckliga ;)


Å, vad kul det var att leka med hunden Tottie! Alva var lyrisk!


Smörgåsrånen gick i alla fall att äta för madam envis ;)


Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja, det var en härlig dag. Mer sådana!

Vi ses på onsdag! Ha en skön söndag!

2010-03-28 @ 17:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0