Goder morgon!

God morgon!

Vi har precis ätiti frukost här hemma. Det blev mackor och ägg för oss båda, dock så var Alvas frukost lite mer uppdelad och det mesta hamnade på golvet, men vad gör väl det! Hon älskar att få äta själv, det är inte alls lika kul när mamma eller pappa matar. Tror nog att skrutt ska få lite välling snart också så att hon blir mätt och belåten med tanke på att den största delen hennes frukost ligger på köksgolvet ;)

Just nu sitter Alva i mitt knä och kikar på Babblarnas musikvideo i ett fönster och jag bloggar i det andra = perfekt kombo ;) Teamwork på HÖG nivå..

Idag ska vi som sagt fixa studentpresent åt Jessica och sen ska vi iväg på mottagning. Vi får se om vi åker och kollar på utspringet!? Jag tror nämligen att det kanske blir liet väl mycket för skrutt med både "shoping", utspring och sen mottagning, men vi får se hur Alvastatusen är när det närmar sig utspring..

Vi håller tummarna stenhårt för att regnet ska hålla sig borta så att Jessica får en kanondag, man tar bara studenten en gång och då jäklar ska man göra det på riktigt!
Nu är Alvas musikvideo snart slut, så nu blir det välling och lite mer morgonmys...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0