Tomtarna har flyttat ut

Vi har precis haft besök av Johans pappa som kom förbi en snabbis. Så då blev det lite kaffe, kladdkaka och vailjglass, välbehövligt och onyttigt.
Dagen har bjudit på lite nödvändigt fix, alla tomtar i huset har försvunnit och kommer inte på besök förrens i december igen, vi har varit förbi babyproffsen och kikat på hur man fäller ner benstödet på liggdelen för det var ett mysterium i sig och sen tog vi en sväng förbi Andys lekland i Sickla för att kolla in läget. Alva var fortfarande lite för liten för att uppskatta det, men om två, tre månader tror jag att hon kommer älska att vara där och leka i bollhavet, åka rutschkana med mamma och pappa, leka och ha skoj. Till och med jag blev lite sugen på att åka rutschkana.

Kvällen lutar åt att vi får finbesök av tant Ida och tant Emelie. Emelie åker till Thailand i ett halvår nu på onsdag, så det lär bli en massa tjejsnack, skvaller och vem vet, kanske något gott att dricka!?? Eller så blir det coca cola och cheeseballs =) Inte illa det heller ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0