Sittvagn

Det var premiär för sittvagnen igår!
Jag kommer nog att varva lite mellan den och liggdelen ett tag till på grund av det kalla vädret coh frör att det känns lite vemodigt att byta helt till sittdelen eftersom det bevisar att Alva inte längre är en liten bebbis utan en STOR tjej!, Men igår älskade Alva att hon kunde kika på allt och sen somnade hon in och sov som en liten ängel i 1 timme och 45 minuter (!) När hände det senast? Och inte nog med det, hon lyckades sova vidare i vagnen även när vi kom hem och jag körde in den i hallen. Men det var kanske inte så konstigt eftersom hon var hur aktiv som helst under hela mammagruppen på bvc.



Och efter promenaden så följde Jennie och Ella med hem till oss på en kopp kaffe och Ella passade på att prova Alvas gåstol,när madam sov. Och hon verkade också älska den så det blir nog gåstols shopping i veckan för Jennie ;)


haha, Alva stod brevid gåstolen och käkade på SIN nalle enligt henne, men tyckte att det var helt ok att Ella lånade stolen ett tag. Ella såg lite chockad ut för Alva var helt galen, haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0