Gårdagens bravader

Det blev som sagt lunch hemma hos tant Ida igår i hennes nya lya i Farsta, skönt att hon bor nära oss nu, bara 10 minuter med bilen, jippie!! Ida hade slagit till på att laga smarrig pasta och det var första gången på 23 år som hon bjöd mig på mat som HON lagat! Om man inte räknar nudlar och färdiga nuggets som man värmer i ugnen!?? Haha..


Ida försöker förklara för Alva att hon ska vara en solstråle på dopet och inte gråta =)

På vägen hem åkte vi förbi farmor Elisabeth och Alva hade turen att även få träffa två av sina tre kusiner som var hemma hos farmor. Men det blev tyvärr bara en kortis hemma hos farmor för vi var tvugna att åka och handla middag eftersom jag inte hunnit med det under dagen så det blev raka vägen till ica och sen hem för att laga lite kyckling med currysås. Blir dock en tur till Ica Maxi idag också eftersom vår kyl gapar tom och det blir alldeles för dyrt att gå och småhandla vareviga dag och ganska så tråkigt också för den delen.


Alva med kusin Hugo.


Alva med kusin Hilda.

Gick sisådär med läggningen igår, men vi har bestämt oss för att ta det lite lugnt och ha som mål att hon intye somnar vid tutten och att hon sover största delen av natten i sin egen säng, alltid en början. Ingen idé att stressa fram något som skrutt inte känner sig redo för, men allt tar sin tid och vi kämpar på. Tänk, när man får sova en hel natt, eller i alla fall fem timmar i sträck utan uppvaknande ;) Kommer att bli en helt ny person när det händer, men som sagt, hon är fortfarande min lilla bebis och honn behöver inte bli en stor tjej riktigt än ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0