Dumma vacinnationsfeber

God förmiddag!

Här har vi precis vaknat till efter en liten nap och nu är det en liten solstråle som springer runt här hemma i gåstolen. Alvedonen gjorde susen och nu är morgonens feber borta =)

Vaccineringen igår gick kanon, skrutt sa inte ett knyst när hon fick spruta nummer ett, men när hon fick den andra sprutan grät hon lite, kanske i fem sekunder och sen var hon glad igen. Hon blev riktig fascinerad av plåstrena. Tänk vilken duktig tjej vi har. Stort tack till Maria som skrev att hon höll tummarna för att det skulle gå bra. Efter vaccineringen gick vi för att handla lite mat och sprang då på Jennie&Ella som skulle på massage och efter massagen kom dom förbi och åt lite lunch och lekte lite. Riktigt trevligt. Det blev en långpromenad på eftermiddagen och skrutt sov ruset av sig, 1 timme och 45 minuters sömn gjorde susen och hon var som vanligt en glad tjej när pappa kom hem från jobbet. Men frammåt kvällskvisten kom den dumma febern, inte mycket, men i alla fall tillräckligt för att skrutt skulle känna av den och bli lite febergnällig, men efter lite alvedon somnade hon och sov bra hela natten. Visserligen vaknade hon upp vid fyra för lite lek, men inte gjorde väl det något, hon var ju glad ;) Men nu på morgonen kom den dumma febern tillbaka, dumma sprutor! Så hon fick lite alvedon imorse, en lite tupplur med mamma på det och nu är hon en solstråle igen!
Men idag blir det en lugn dag hemma, aknske en promenad, men mest av allt ska vi leka, mysa och hålla febern lååångt bort från oss ;) Och ikväll hoppas jag på ett glas vin och lite TP =)

Tänk redan helg, UNDERBART!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0