Underbara söndag.

Älsklingen är fortfarande lika täppt och det kan inte vara lätt att vara så liten och må dåligt och inte kunna säga vad som är fel, så en del skrikande blir det tills hon är nöjd. Men hon blir nöjd när hon blir buren, har ren blöja och får mat när hon vill, så det är bara att göra som hon vill. Håller tummarna för att förkylningen går över fort.

Idag har vi varit och fikat hos J´s pappa och nu har vi precis ätit middag med morbror Robin, som för övrigt är lite besviken över att Alva sover eftersom hon gjorde det hela tiden sist dem träffades också, men jag och Johan är ganska glada över att hon sover då hon verkligen behöver lite sömn. Vi har dock bestämt att vid klockan nio ska vi väcka henne så att hon är vaken ett tag, vilket förhoppningsvis gör att hon kan sova lite i natt. Hoppas verkligen att hon kan sova i natt, både för hennes och vår skull.

Får se om det kanske får bli en tripp till apoteket senare och köpa en nässug till lillskruttans näsa, beror dock helt på vilket humör madam är på när vi väcker henne ;) Känns dumt att skicka iväg J eftersom han ska upp och jobba imorgon och behöver sova, men lika dumt att lämna henne hemma med J eftersom hon vill bli ammad titt som tätt på grund av att hon bara klarar av att ammas 5-10 min i stöten då det är svårt för henne att andas med den täppta näsan, men, men får se om nässug behövs när hon vaknar. Hmm, tippar dock på att det nog blir J som får åka iväg i så fall ändå ;)

Njut av söndagskvällen!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0