3 månaders vaccinering

Alva ska få sin tremånaders vaccnering idag vilket innebär en spruta i vardera ben, stackars lilla älskling! Hoppas verkligen att hon inte tycker att det gör allt för ont. Har fått tips på att inte låta henne äta precis innan utan se till att hon kan äta direkt efter sprutorna så att hon får tröst och mat samtidigt vilket förhoppningsvsis gör att hon somnar. Ska köpa babyalvedon innan också utifall att hon får feber av sprutorna vilket är ganska vanligt...

Usch, det känns som att det var igår när hon gjorde PKU testet på BB och fick en spruta i handen, oj, vad det kändes i mammahjärtat då. Antar att det kommer att kännas lika mycket i mammahjärtat idag om inte mer, men det är bara att härda ut för Alvas skull, jag får se till att bita ihop så att hon kan bli tröstad av mig.

Direkt efter vaccineringen är det föräldragrupp, vi ska försöka vara med på den, dels för att det är vår BVC sköterska som håller i den idag vilket känns tryggt så att hon kan se hur skruttan reagerar på vaccinet, men så ska det blir kul att prata om dagens ämne, smakportioner. Tänk, om en månad får min lilla tjej börja smaka på mat. Det ska bli riktigt kul att se vad hon tycker om det. Men, men, idag väntar som sagt sprutor så dagen blir helt efter Alvas önskemål beroende på hur hon reagerar. Håller tummarna hårt för att hon inte ska tycka att det gör ont!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0